Bila dalam hati ada taman

7:06 am

Yes, i admit!
i have a park in my heart.
so what u gonna say?

tak mengapa kalau dicop sebagai minah jiwang karat or minah bunga.
yang penting wa sangat bahagia.
bahagia bila dikelilingi bunga-bunga dan kumbang-kumbang.
tak caya?
tengok la...

kalu boleh curik dah lama kena rembat bunga ni

putera katak dah menjelma di sebalik bunga2






hamparan bunga. ignore yang jadi pak pacak tu

fosil dinasour? very the kreatif

karpet bunga dan pakistan... memang tak boleh dipisahkan

oh tulip!

creativity made from vegetables

'pelamin' anganku musnah...

ops! kaki sape dicelah2 bunga ni??

sapa nak wat deco cam ni kat umah... pe salah nyer


strawberi.. yummy!


rainbow rose yang sangat santek!













 do u wish to have a jambul like this?

orang asli tengah praktis nak masuk mari menari

setiap yang bermula pasti akan berakhir. begitu juga dengan blog ini. muka tuan tanah wajib ditempek!

Floria 2011 "Roses Are Forever"
Waterfront, Precint 2 Putrajaya
9 - 17 Julai 2011
9am - 10pm (Isnin - Khamis)
9am - 12am (Jumaat - Ahad)

Floria 2010
more info click here

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

14 Your Words of Lo♥e

  1. boleh la post satu bunga kat kami heheheheeee

    ReplyDelete
  2. weee...last year i pg...tp diz year nope...xde mood umah br kene rompak...huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. Canteekkk nya.. Aku pon minah bunga kat nis.. Owh tulip...

    ReplyDelete
  4. kalau datang sini mesti terus rasa romantik je..ahaks

    ReplyDelete
  5. bestnyer... tenang jew rse mte memandang.. ^_^

    ReplyDelete
  6. Ni kalau SS masuk ni mesti orang cakap "muka legend hati cute". haha

    Menarik di SuaraSendiri
    Mesej jelas rakyat untuk Najib

    ReplyDelete
  7. chantekkkkk....wow!teruja rasa akak tengok..walaupun akak ni dalam kategori perempuan yang kurang minat ngan bunga2 ni...bukan tak minat apa tak minat tanam...heheheh..tapi minat nak tengok2 ni...

    ReplyDelete
  8. nak satu ! yang kaler merah. hehe

    ReplyDelete
  9. indahnya kalau pokok bunga nk hidup dgn tgnku..malangnya tgnku panas..bunga layu manjang..tu main cecelah bunga kena gigit kumbang x? hehe

    ReplyDelete
  10. tertarik ngan stoberi tu huhuhu

    ReplyDelete
  11. wahh chanteknye minah bunge tuu., hehe2

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆