Serius hot! WFTXO@#$%&*!

12:06 am

Tetiba blog ni jadi macam blog Obefiend pulak!
sape Obefiend? ensem ke? glamer ke?
dah, jangan banyak tanya! layan jer!

 Hyundai Motor's Blue Square, HND-6

Ssangyong Motor's New Chairman H

Tata Daewoo Commercial Vehicle's truck Prima

 Chevrolet MIRAY

Hyundai Motors' Blue-Will

 Renault Samsung Motors' eMX, eco-Motoring Experience
 
Honda Civic 1.8

BMW Vision Efficient Dynamics

 Peugeot 508GT HDi

Hyundai Sonata Hybrid

Peugeot's 20 Cup

Tata Daewoo's Novus trucks

General Motor's Cadillac XLR

Kia's KND-4

Cherry's Infinity M56 Sport

kalu motor show macam ni dibuat kat malaysia and bawa model2 cun dari Korea, agak2 nyer korang kasi tak suami or boipren korang gi 'cuci mata'? B-)















dah, dah! pi lap ayaq liuq tu!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

19 Your Words of Lo♥e

  1. perghhhh..keta cantik !
    model mantap..
    hahaha..

    ReplyDelete
  2. cantik, sexy, bergaya huhuhu

    ReplyDelete
  3. hoho berdarah hidung ngeeee

    ReplyDelete
  4. mmg hot... tp konpius jap.. jual orang ke jual kereta ni? :)

    ReplyDelete
  5. jual kereta ke ape sebenarnya ?

    ReplyDelete
  6. hehe..yg pasti pompuan-pompuan tu lbh 'murah' drpd kete-kete tu.

    ReplyDelete
  7. wahhaa..tak tau nak fokus yang mana satu

    ReplyDelete
  8. haih..ni nak tayang kereta ke apa ni?? Haha..ingat bukak blog serius tadi


    Revolusikan hidup dengan SuaraSendiri

    ReplyDelete
  9. kalau bagi hubby/bf pegi pun takpe. setakat cuci mata. bukan boleh lebih-lebih pun. cuma takut bila balik rumah nanti isteri tak tahan kene serangl. kihkih kih

    ReplyDelete
  10. Kalu kata nak pegi mest wife tak bagi...hehehhe...lap air liur tengok kereta je...hehehhehe

    ReplyDelete
  11. ni nak jual kereta ke nak jual orang? hakhak...

    ReplyDelete
  12. huiyohh , meleleh hingus .. haha :P

    ReplyDelete
  13. hahaha... meleleh tengok ni... tapi tak suka la bila kita cuba nak tiru si Obe tu. Bukan serius best baca blog dia.

    Kebenaran Mengenai Blog Obefiend

    ReplyDelete
  14. More than explosives marked in Nevada...look at IRONICUS MAXIMUS blog..they have info.

    ReplyDelete
  15. @echa: nampak yang cantik je ye?

    @ redza: mata lelaki...bese la

    @ sahrom: pi la lap ayaq mata tu...

    @ nazirah: ish teruk nyer kamuuu hehehe

    @qaseh: teringin ka?

    @chekna: jual dua2

    @alia: jual tp xleh beli

    @rina: betul tu

    @sufia: pandai nyer dia

    @khalis: fokus yg ada kt umah je

    @demois: tayang body

    @bingai: sian kat isteri..

    @pakciklie: haip!

    @fadzli: tau x pe

    @latifah: jual mahal

    @tomato: selsema ka?

    @i wong: x tiru saja2 je

    @Michele: thanks!

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆