Aksi-aksi terlarang @ Kuala Lumpur International Book Fair 2011

6:09 am

Dah bersedia untuk muntah? okey, lets start our journey bebeh!

preparation...

jangan terpedaya! rajin di hadapan kamera sahaja


 just few hours sebelum KLIBF bermula tapi tak mengemas lagi...


 dah pukul brape ntah masa ni tapi masih tak kemas2 lagi...


thn ni AM nyer booth meningkat ke 10 buah. jenuh tau nk jaga



 hot item ~ novel Ana Solehah

my dear office mate. sorry, staf of the year award will be mine.. once again!


beli 2 buku percuma 10 buku... lima!

belum lagi dibuka tp dah ada customer

during KLIBF...

 ada pengantin bersanding sempena book fair ni...


Tun M datang untuk rasmikan buku beliau


mari memasak sambil beli buku!


beli buku ke paper bag?


 Raihan


keadaan di hadapan PWTC dan stesen bas Putra




eh pening akak nak pilih buku2 ni!


kami nak interprem juga kat blog ni!


saya dah dapatkan kad diskaun AM. anda bila lagi?

 
poster slim world yang terbaru


 kalu mama tak nak belikan buku ni, malam ni mama tido kat kandang kuda!


dik, baju saiz macam akak tak ada ke?
ada la kak tapi dijual di pasar tani!

 





hapa, ingat korang je yang suka AM?

cantik je tersusun.bila da petang dah tak rupa macam ni


bosku yang kacak jelita.phweeeiiittt

sesak! jammed! perkara biasa yang melanda booth AM


errr... saya comel juga macam Ana!

beli je nak khatam nyer ntah bila

Majlis Pelancaran Majalah Adik Muslim dan Kad Diskaun Ana Muslim ~ 25.4.2011

stage


guest




launched by Ketua Pengarah Perpustakaan Negara


sekolah angkat AM



adik, next time interview abang sekali lagi yek?



 on the last day...

tetap sesak! tetap jammed!






ni bukan berkemas tapi giler nak bergambar walaupun ntahmendemendentah posing nyer




rugi sapa tak datang aritu. kalu tak dapat baju ni FREE je

 



ni la penyamun speaker yang sebenarnya

menten senyum walaupun masa ni rasa nak rebah je




kami yang ceria. bukan ceria buat2

sian kat yu olz. penat yek?







kepenatan kami dibalas dengan... makan2 di Hadramawt Restoran @ Jalan Ampang!

 staf Blue-t paling kecik... and paling musyuk





lambatnya nasi ni..


yang tudung cekelat tu..dah la datang lambat tapi dia la yang huluq tangan ke depan dulu! ish ish






layan masakan Arab...bbbuuurrrrppp!!




sangat sangat kenyang! licin!

ops, blom abes lagi!
.
.
.
.
.

YAB Datin Paduka Seri Anies masih mampu memberikan aksi terbaek dari ladang walaupun kaki beliau rasa macam nak tercabut - kepenatan!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

23 Your Words of Lo♥e

  1. salam kenal..hehe...wow..rajinnya nak upload gambar bnyak2 yer...bleh folo blog awak x?hehe..dah folo pun..kalo sudi folo lah balik yer..tq cara berpindah dari yahoo email ke gmail email utk login ke blogger

    ReplyDelete
  2. omg...sempat jugak la pengantin dtg bersanding mase book fair...heheheh..

    ReplyDelete
  3. best nye, dah lame x g pesta buku, kalau dulu rajin g, setiap tahun mesti pergi..heee..

    p/s : dear, harga vco tu rm39.90 + postage rm5..
    kalau nk order boleh email dekat sini ek.. email: zafneeshop@yahoo.com, penghantaran akan d buat rabu nie.. :)

    ReplyDelete
  4. ala ingat apa la yang 'terlarang' rupanya tajuk jer power... hahhahha

    OK la. Sebenarnya saya tak minat nak pergi bookfair tu pun. Selalu jer kena kacau dengan orang Linguaphone pe ke entah. Buku pun bukan murah mana. Yang seronoknya sebab ada kumpulan buku yang kita tak pernah nak tau.

    Saya lebih suka pergi ke BigBad Wolf fair. buku memang caya murah!!! Chicken Soup RM5-8 jer satu.. layanzah~

    ReplyDelete
  5. waaa..nak sgt jumpa DR.Mahathir..
    tp tak berpeluang lagi..
    ;D

    ReplyDelete
  6. dah lama xpegi bookfair ni, last g pun masa bujang2 dulu je… best, tp crowded sangat la..

    ReplyDelete
  7. wahhh ~ best nye !! lama tak g pesta buku camnih .. huk

    ReplyDelete
  8. Perghh..hari 2 pergi PWTC. Last day pulak 2. Memang sesak..tapi puas hati la buku macam2 ada. Tapi tak jumpa pulak si anies ni. Hehe..


    Revolusikan hidup dengan SuaraSendiri

    ReplyDelete
  9. banyaknya gmbar..tp ok gak xyah baca panjang2
    xpegila book fair tu huhuh

    ReplyDelete
  10. puas menjamu mata kat sini..hehe

    ReplyDelete
  11. my daughter suka baca majalah ana muslim neh..

    ReplyDelete
  12. aritu p jgak booth ana muslim kt klibf..

    meriah sgt...

    sdapnyaaa tgk makanan tu!!dala lapar..nak jugak huhu

    salam knal =)

    latest entry : Jom Belajar =)

    ReplyDelete
  13. ANIES,
    Kak Azie pegi booth AnaMuslim sampai 3 kali. Beli juga beberapa buku.

    Juga mencari seorang promoter yg juga seorang blogger yg dipanggil KAK SU.

    tapi sesungguhnya Kak Azie tidak tahu pun ANIES pun ada di situ. Tidak juga kita dapat bertemu...

    ReplyDelete
  14. waahh..best nye..
    napa dia x bt ikut zon2..
    jauh la nk pergi..
    bt la kat utara sama ;)

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum..

    alhamdulillah, majlis ilmu sebegini dipenuhi oleh orang muda kita..semoga budaya membaca terus menyerap dikalangan golongan ini

    ReplyDelete
  16. sygnya tak dapat pegi tahun ni.. kalau tak leh singgah booth anies ye...

    ReplyDelete
  17. Meriah sungguh....mesti best sangat kan....dah lama tak pergi pesta buku....yang pentingnya masyukkkk...hehhehe

    ReplyDelete
  18. waa keje kat publishing company ke...? bestnya!!

    ReplyDelete
  19. wah, bestnye siap bukak booth kat book fair. nak pegi hari tu, tp jalan jam teruk :(

    ReplyDelete
  20. Kak Anies

    Tak sempat pun nak gi Book Fair. Skolah takde pun nak wat rombongan. asyik rombongan tmpt shopping je..huhu

    ReplyDelete
  21. wow! hehe...
    tapi sangat sedih sebab tak sempat nak datang kali ke-2 ke Pesta Buku ri tu... uwaaaa...
    Hope tahun depan, kalau panjang umur, murah rezeki, nak borong buku lagi.
    memang ri tu tak singgah sangat kat booth AM sebab takut budget lari lantaran barang2nya sangatlah comel lebih2 lagi note book dan t-shirt tu. hehehe... ^_^

    ReplyDelete
  22. @ josrevalution: terima kasih insya allah sy akn folo

    @ flo:gimik je.xde pengantin pn

    @ niez: ok tq ye

    @i wong: bese la tu slh satu cara nk naikkan trafik. am i rite?

    @nur atiqah: tgh rajin menghuplod pic ;-)

    @echa: tgk dr jauh je.xsmpt nk bli autobiografi dia

    @chekna: crowded tu perkara biasa.tu tandanya ramai rakyat m'sia ulat buku

    @tomatokering: thn dpn xleh miss ye

    @de mois: org tgh crowded so anies pn drowning la ;-)

    @redza: thn dpn kn g

    @mykhalis: ni slh 1 cara plg sng utk publish entry ;-)

    @rina: trima kasih krn sokong AM!

    @anis: knape x cari anies kt booth?

    @azie: kalu akk g selasa ngan kamis mmg la xdpt jupe anies

    @SRenungan: kalu nk suh wat kt utara, kena la tanya penganjur n kementerian pendidikan tp AM slalu gak dtg ke utara kalu ada bookfair

    @sahrom: suka tgk golongan ulat buku ni.buku, pelaburan yg sgt berbaloi

    @e_da: nnt ada pesta buku selangor, kn g!

    @fadzli: kami x masyukkk tp company la..

    @hanim: ye,anies keje kt publishing comp

    @fatimah: jammed tu lumrah kalu ada event cm ni

    @Misz: nnt ajak sekolah wat lawatan ke AM house of publishing.lg syiok!

    @latifah: takpe lom ada rezeki la tu.nnt bla ada bookfair lg cari AM n anies ye? ;-)

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆