Hadiah untuk followers! terhad! 5 orang sahaja!

1:12 am

My respected followers,

In conjunction of KL International Book Fair 2011; from 22nd of April until 1st of May, MY 5 LUCKIEST FOLLOWERS (yeah only 5!) will be 'awarded' by ________ jeng! jeng! jeng!

All you have to do is, just print out this entry and bring it together to ANA MUSLIM booth (B01-B05, F01-F05) @ Dewan Tun Hussein Onn, PWTC.


make sure, you can recognize my face ya. takut nnt salah orang. then show me the copy then... dapatlah hadiah tu. hadiah based on first come first served.

anies akan berada di sana dari pukul 10am - 7pm sepanjang event berlangsung KECUALI hari Selasa dan Khamis (26 & 28hb April).

one more thing.. no representative ya... so, nak hadiah tak? dtg ke PWTC and cari anies tau! kalu cari orang lain sure tak dapat!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

17 Your Words of Lo♥e

  1. alamak..sy takde la time tue..ade kjer di utara huhuhuhuhu..ruginya...

    ReplyDelete
  2. wah...best...hehehehe..=p
    selamat menjg booth...

    ReplyDelete
  3. Salam....baru dapat menjenguk kat sini..sebelum ni tak dapat sebab bila klik kat nama anies, tulis no profile.....mungkin kena cek balik anies nye profile...
    Nak pi ambik hadiah, tapi jauh la pulak...hehehhe

    ReplyDelete
  4. fadzli amir

    yep, tol uh
    semalam baru dapat masuk
    tapi die tulis private blog
    emmmmmmmmmmmm

    ReplyDelete
  5. wahh...best nye...ape lah hadiah tu nnti??mesti adiah tu comel2..beruntung nye org yang duduk KL..boleh jumpan claim adiah.:P

    ReplyDelete
  6. waa..bestnye tapi kalau saya pegi mesti dh jadi org yg ke ntah-berapa agaknye.

    ReplyDelete
  7. Terlepas sudah...?!

    Boleh tanya? Kamu kerja sebagai apa?

    ReplyDelete
  8. book fair...PWTC..best kalau ada kesempatan pegi sana...

    ReplyDelete
  9. ala..jauhnya nk amik hadiah..takpelah x dpt hadiah pun nak folo juga..manalah tahu nnt buka booth kat johor boleh mintak hadiah kan kan..hehe

    ReplyDelete
  10. alaaaaaaaaa..... baru tau.. dah pegi book fair ahad & isnin ari tu..

    ReplyDelete
  11. alah sory..klu dapat pown bkan dekcik dpt pg sane..

    ReplyDelete
  12. waduh waduh
    cahaya pn nak p sana
    ahad ni jumpe jom huhu ;)

    ReplyDelete
  13. waaaa,jauhnya nk pi...:)
    aisya duk trg..:(

    ReplyDelete
  14. waa..kalau tau jln sure nk pegi..
    tp mlgnya =.="

    ReplyDelete
  15. alamak anies..dah terlepas daa..
    padahal last sunday akak ngan family baru pi sana..kebooth ana muslim jugak sbb my daughter suka sangat dgn majalah ana muslim..apa nak buat..hehe

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆