UEFA Champions League Trophy Tour

12:22 pm

meskipun tempoh bersama tu kjap je, tp anies da plan mcm2 apa nk buat dgn incek comei during weekend tempohari. antaranya:

* gi seminar free Dr. Irfan Khairi @ Vistana hotel (cancel)
* mkn ais krim free @ Bkt Bintang (cancel)
* mkn @ restoran Insaf (cancel)
* ronda-roda ronda-ronda 1 KL (cancel)
* tgk wayang cite No String Attached (cancel sbb incek comei dlm sleepy mode. karang tak psl2 tido dlm panggung - rugi!)
* tgk trophy CL @ Sunway [passed ;-( ]

plan bagai nk rak tp yg menjadi satu je. adezzz tak pe la. dahulukan yg wajib iaitu bola. bola nyer psl...layannnnn...bg kipas mati keras peminat bola cam kami berdua ni benda2 alah cam ni mmg syok. lps lunch kat USJ, kami trus ke Sunway. da tiba sn, aduhai... cari parking je nk dkt 1/2 jam. almaklumlah weekend!

oleh krn x survey lek lok kat ne location nyer, maka terpaksalah menjelajah skjap 1 sunway tu. finally jupe juga.. wah! suke! suke! (tp kami tak la melompat2)

 posing ni d namakan posing org sakit pinggang


real nyer trophy! bak kata incek comei: hanya legend je leh pegang


absolutely..one of them goes to...


my beloved.. ops, OUR beloved club: LIVERPOOL FC


sila abaikan mak ngah yg baju merah tu

selain main attraction; the trophy, kat sini jg turut dipamerkan some interesting memorabilia yg berkait dgn CL. tp kebanyakkannya related ngan team setan merah. tak mo la. baik layan yg ni, antaranya:

nak amik pic boot Messi terambil pic kaki sendiri.. pe laa


 tiket final Liverpool vs AC Milan (25 May 2005) @ Istanbul



tiket final Liverpool vs AC Milan (23 May 2007) @ Athens



kegemilangan yg tak mungkin berulang.. i mean, another team. NOT LFC!



lost but still proud!


amik pic ttg CL xpe, kalu amik pic amoi2 kt situ, mmm.. ini mlm tido d kandang kuda ye abang!


 ni la hasil tangkapan. pic dlm bentuk polaroid. 

good news: those who are in Penang, the trophy will be presented at Gurney Plaza on 5-6 of March and will return back to KL at Pavillion a week later. so don't miss this chance ya! clik here for more info.

p/s lupe nk ckp, amik gambar dgn trophy ni F.O.C tau. anies ulang: F.O.C

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

32 Your Words of Lo♥e

  1. best nye!da lame xjln2 nie..minat bola ek?ehe..

    ReplyDelete
  2. wah2~ besh ye..nak jgk macm 2..huhu..:( jeles~T.T

    ReplyDelete
  3. Salam ziarah.. datang berkunjung ke blog sahabat yang best nih... nice blog n keep it up...!!!

    ReplyDelete
  4. Salam kenal....perancangan kena ada, walaupun tak jadik...at least kita tak tercarik2 nak buat apa...hehehe...oh nanti dia mai penang nak pi ambik gambaq la pulak ( tak minat bola, tapi nak tunjuk kat adik2 & abah yg minat gila bola...hehehe

    ReplyDelete
  5. alamaaakkk ! melepas la kat sunway punya . rugi2 !!

    ReplyDelete
  6. Hehe..semlm Liverpool kalah kan lawan West Ham (hehe..saje je carik gadoh ni).

    Terbaca je, saya x minat bola sgt. Just ambil tahu je.

    Owh, nk tnylah psl part time writer tu. Available lg ke? Ade kwn berminat..

    ReplyDelete
  7. wah..besh nye...
    peminat bola yer..
    same lah kite..huhu..

    ReplyDelete
  8. miss anies : best dapat gi tengok piala !!! ai laik dis!!!

    p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
    1.New Entry "Hujan Sangat Lebat Pagi Ini !!!"

    ReplyDelete
  9. assalam..:)
    waaa,tropi berjalan 1 malaysia kaa??:)

    ReplyDelete
  10. wohooo...interesting hehe..
    jumpa 6 Mac nanti.. :D

    ReplyDelete
  11. woahhh fanatik bola nih ;D
    tahniah dpt pegang cup trophy.. legend tu ;P

    ReplyDelete
  12. tu diaaa..depa nk bawak mai penang noooo...sempoiiii tu!!!!
    iKaN kELi HaSiL dARiPaDA BaHaN KiTar SemULa

    ReplyDelete
  13. wahh untungnya dapat pgg trofi tue.. ><


    Entry Terbaru: Akhirnya!! Buffered Earning yang ke-3

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum..

    sy harap tahun nie AC Milan menang coz saya sgt minat akan team nie...huhuhhh

    ReplyDelete
  15. youll never walk alone hahaha

    ReplyDelete
  16. wah....sonok tue...

    aku skang suma plan kena cacel....

    ReplyDelete
  17. wah.liverpool die hard fan upanyaaa

    ReplyDelete
  18. ni sapa yg mnt bola ni? cik anis ke abg syg? ehhe...^^,

    ReplyDelete
  19. woww..minat bola ek !! sukak2 :D

    ReplyDelete
  20. As-Salam

    Terima kasih jenguk blog Pakcik.

    Kalau orang zaman Pakcik dulu dapat trofi yang macam dalam gambar tu, tentu terkejut atau tak gembira. Depa gemar 'mangkuk cup' atau mangkuk perak, iaitu 'mangkuk' yang bertelinga kanan kirinya, bertutup, dan berkaki kecil yang berdiri di atas kayu kiub. Tak main bolakah?

    ReplyDelete
  21. wah peminat bola nih..
    hoho!

    liverpool ye? :p

    ReplyDelete
  22. ok la tu...
    ade gak plan yang tercapai...
    ehhehhe

    ReplyDelete
  23. both of us mmg minat bola dan kelab yg sama..so bla ada peluang cm ni..lyn je la.slalu tgk dlm tv je, so kali ni biar la kami jd legend jap ;-)

    ReplyDelete
  24. jd bile next kt kl?? 11 ngan 12 kn?? pavilion

    ReplyDelete
  25. TK kn..
    klau org bg tiket piala dunia pun, mmg xde nk xsaited nye..
    sbb TK mmg x minat bola..
    hehe..
    tp kn..
    TK suka ngintai orang main ragbi..
    haha..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆