welcome greeting

12:00 pm

Salam...annyong...hola...konichiwa...haluuu
1st of all, nk ucapkn tahniah kt diri sendiri sbb akhirnya..Ye, akhir nyer…Wujud jg blog ni setlh sekian lama membuat keputusan. Hahaha …bkn pe, sblm ni mmg da lama plan nk wat blog sdn bhd, tp byk sgt halangan nyer. Dr sehari ke sehari, asik dok tangguh je. Maka, tanggal 21 Jun 2010, lahirlah blog yg diberi nama ‘anies and you’.
Knape pilih nama ni? Da x de idea ke cik kak? bkn x de idea, tp bla di p-k2 kn smula, 1st nama anies ni ada nilai komersial…Uweek! Aleh…jeles la tu…Tp btol la... Sbb org lain lom gn nama ni lg…2nd, 'and you' merupakn penghargaan anies utk insan2 yg anies sayangi(ganda 21)
Tp, knape tetiba nk isytihar kn diri sbg slh seorg blogger ni? Mmm, byk sbb nyer, tp anies pilih 2 je la…1st, sbb anies ni da terlibat secara langsung dgn dunia penerbitan + penulisan. So fhm2 je la kalu idea da melimpah ruah plus tangan pn da gatai nk ketuk keyboard 2...esp bla ada cite2 best yg bleh la d share. kn org kata, sharing is caring…x g2, cik Mon?
2nd, sbb anies ni dulu ni kira diary activist jg la…ms zaman remaja dulu rajin gak la tulis2 diary ni… x caya? G la tanya kwn2 anies (kalu korang knl la).. tp anies tulis diary just suka2 je…bkn tujuan utk memajukn perniagaan o wat side income…d sbb kn 2 jg la kot…yg mendorong utk mewujudkn blog ni.
Well, pe2 pn anies nk kasi cantek kn dulu blog ni. perhaps ada ‘launching ceremony’ utk blog ni…yelah cik anies oittt! So tungguuuu

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

2 Your Words of Lo♥e

  1. ehem2~ saje intai 1st entry kak anies.. hehe wahhh baru tawu kenape kak anies bagi nama blog cenggitu hehe

    ana dulu pon suka menulis diary jugak. tu sbb nama blog pon ana boh diary-kecilku tp dah tukar jd ana-mizu.blogspot.com dah skang ni hehe

    ReplyDelete
  2. sis masa mula2 buka blog x tahu nak tulis apa tapi tahulah yg kita blh buat duit dgn blog ...

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆